Taksonyi Box Gála
Írta: Csures - Dátum: Július 07 2013 18:54:04

Taksonyi Box Gála!

Gejerhosz Jani bácsi a Taksonyi Box Klub tulajdonosának meghívására részt vettünk a taksonyi Sport napok rendezvényén. Hosszú idő után ismét ringbe szálltak a Piton Boksz Klub versenyzői. Az ökölvívó mérkőzéseket tanítványunk Csató Bendegúz és Jakab Máté Halásztelki versenyző parázs csatája nyitotta meg. Bendegúz élete első meccsét vívta, aki még csak 8 éves. Bendegúz a fiatal kora ellenére és minden edzésen való részvétele kitartó és lelkes munkája a mai mérkőzésen meglátszódott.

3. pár ként lépett szorítóba Csordás „Killer” Zoltán vs Balogh János Halásztelki versenyzővel. Killer a mérkőzést egy kicsit megilletődötten kezdte, majd bemelegedve felvéve a ritmust jó mérkőzést vívott.

5. pár ként lépett szorítóba Lakatos Attila Zuglói versenyző Jakab Roland tanítványunkkal. A mérkőzést ritmusát a zuglói versenyző kapta el hamarabb, majd Roland kihasználva a hosszú kezeit rendre balegyenesekkel megelőzte ellenfelét. A mérkőzés igazságos döntetlennel zárult ahol mindkét fiú beleadott mindent.

Szász Patrik versenyzőnknek a mai napon nem jutott ellenfél, így ő ringsegédi feladatokkal járult hozzá a PITON BOX  KLUB versenyzőinek a ragyogó teljesítményéhez.

Köszönjük a kilátógató szurkolóinknak a szurkolást!

 


Teljes hír